Meerdaags O19 en O17 Jeugdtoernooi 2019
28 tot en met 30 juni 2019

Vorig jaar organiseerde de stichting Jeugdvoetbal v.v. SVBO van v.v. SVBO voor de zesde keer een meerdaags jeugdtoernooi voor Onder 19 en Onder 17-junioren. Het was weer een geweldig weekend, dus bereiden we ons graag voor op de zevende editie.

Teams komen op vrijdagavond aan op het Sportpark van v.v. SVBO en spelen op zaterdag en zondag hun wedstrijden. De opzet is om elk team minimaal 3 wedstrijden per dag te laten spelen. In dit weekend zullen maximaal 26 teams gaan deelnemen aan dit toernooi. Het meerdaagse toernooi zal plaatsvinden op 28, 29 en 30 juni 2019. Elk team speelt zowel op de zaterdag als zondag. Er kan ingeschreven worden voor de Onder 19-junioren en Onder 17-junioren poule. Teams van alle niveaus zijn welkom op het toernooi.

Er wordt een compleet voetbalweekend aangeboden. Daarbij horen natuurlijk de voetbalwedstrijden. Daarnaast wordt er gezorgd voor een ontbijt op de zaterdag- en zondagmorgen. Ook wordt er op zaterdagavond een warme maaltijd aangeboden. Verder is er gezorgd voor slaaptenten en sanitaire voorzieningen. Ook is er een avondprogramma in de feesttent.

Meld je hier aan

Voorlopig programma (wijzigingen voorbehouden)

Datum en tijd: Activiteit
Vrijdag 18:00 uur – 20:30 uur Binnenkomst teams en inruimen slaaptenten.
Vrijdag 20:30 uur Opening toernooi in feesttent en feest met DJ
Zaterdag 08:00 uur – 10:00 uur Ontbijt voor teams volgens schema
Zaterdag 10:00 uur – 17:00 uur Wedstrijden
Zaterdag 17:00 uur – 19:30 uur Maaltijd voor teams volgens schema
Zaterdag 20:30 uur Feest in feesttent met artiesten
Zondag 08:00 uur – 10:00 uur Ontbijt voor teams volgens schema
Zondag 10:00 uur – 15:00 uur Wedstrijden
Zondag 16:00 uur Prijsuitreiking in feesttent

Tentenkamp
Teams melden zich op vrijdagavond bij de toernooileiding. Deze laat u zien waar uw slaaptent zich bevindt. Alleen spelers en begeleiding die ingeschreven zijn, kunnen blijven slapen. Er wordt gezorgd voor kwalitatief goede tenten. Auto’s en huisdieren worden niet toegelaten op het tentenkamp.

Maaltijden
Elk team heeft de gelegenheid om gebruik te maken van twee keer een ontbijt en één keer een warme maaltijd volgens het schema dat u ontvangt na inschrijving. Hier staat precies wanneer uw team verwacht wordt.

Openbare orde en veiligheid
Omdat het sportpark van v.v. SVBO en de feesttent zich midden in een woonwijk bevinden zijn wij als voetbalvereniging en organisatie extra alert op openbare orde en veiligheid. Daarom is externe beveiliging ingehuurd om alles in goede banen te leiden. ’s Nachts is er ook beveiliging op en rondom het tentenkamp waar de teams overnachten.

Kosten
Voor het hele voetbalweekend; wedstrijden, slaaptent, maaltijden, toegang tot feesttent, gebruik maken van kleedkamer en sanitaire voorzieningen rekenen wij € 65,00 per speler/leider.

Om een ieder ruimschoots de gelegenheid te geven op tijd weer de thuisreis te aanvaarden is de prijsuitreiking om circa 16.00 uur. Voor alle teams is een prijs beschikbaar.

Indien uw vereniging interesse heeft voor deelname aan het toernooi gelieve het inschrijfformulier op te vragen via onderstaande contactgegevens of te downloaden. Bij inschrijving ontvangt u een informatiepakket met reglementen, inschrijflijst voor spelersnamen/lidnummers en begeleiding en verdere informatie. De inschrijving sluit op 1 april 2019. Let op! Vol = vol.

Wij hopen uw inschrijving te mogen ontvangen zodat wij als club, stichting, vrijwilligers en natuurlijk u er een geweldig meerdaags voetbalfeest van kunnen maken!

Meld je hier aan

Voor overige vragen kunt u bij ondergetekenden terecht.

Met sportieve groet,

Namens Stichting Jeugdvoetbal vv SVBO