Nieuwe maatregelen COVID-19 virus (Corona)

Beste SVBO-leden,

De eerste prioriteit van het bestuur van vv SVBO is de gezondheid van onze leden, vrijwilligers, sponsoren en van degene die op een andere manier bij onze vereniging
betrokken zijn. Het nieuws over het Covid-19 virus (Corona) wordt door ons op de voet gevolgd en de instructies vanuit de overheid, RIVM en KNVB worden opgevolgd.

Met betrekking tot onze maatregelen kunnen we melden dat wij als vereniging de richtlijnen van de overheid overnemen. Dit houdt helaas in dat er t/m 6 april geen voetbalwedstrijden zullen plaatsvinden. Ook zullen de trainingen worden afgelast, zal de kantine gesloten zijn en organiseert SVBO gedurende deze periode géén oefenwedstrijden of andere bijeenkomsten.

Over de verdere voortgang van de competitie en de geplande toernooien aan het einde van dit seizoen zijn zowel de KNVB als onze vereniging afhankelijk van beslissingen van de overheid, wanneer hier nieuws over is zullen wij dit direct richting onze leden communiceren. Nieuwe ontwikkelingen zullen wij o.a. via onze website communiceren. Mocht u hierover nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met André Mulder (tel. 06-52665157).

Bij voorbaat dank voor uw begrip.

Met vriendelijke groet,

Bestuur vv SVBO.