SVBO JO13 en JO15 toernooi een groot succes!

SVBO JO13 en JO15 toernooi groot succes!

Afgelopen zaterdag 1 juni werd onder prachtige zomerse omstandigheden het jaarlijks SVBO JO13 en JO15 toernooi gespeeld.

Maar liefst 30 teams kwamen aan de aftrap. Teams kwamen vanuit het gehele land en zelf vanuit Duitsland naar ons toernooi.

BSC’68 uit Benthuizen (in de buurt van Zoetermeer, Z-Holland) had voor hun JO15-1 en JO15-2 teams er zelfs een heel weekendje in Drenthe van gemaakt.

Fantastisch om te zien dat er uit het hele land animo is voor ons toernooi.

In de ochtend was het de beurt aan de JO13 categorie. In 3 poules werd gestreden om de felbegeerde bekers.

Uiteindelijk gingen Achilles JO13-1 in poule A, DZOH JO13-3 in poule B en sc Angelslo JO13-1 in poule C met de eerste prijs naar huis.

In de middag gingen de diverse JO15 teams de strijd met elkaar aan. Veel spannende wedstrijden en verrassende uitslagen.

De eerste plaatsen waren voor: Lycurgus JO15-1 in poule D, Lycusgus JO15-4 in poule E en sv Borger JO15-1 in poule F.

De volledige uitslag kunt u vinden via deze link: https://www.tournify.nl/live/svbojo13en15toernooi2019/standings

De sfeer was goed en het toernooi verliep strak volgens schema. Tijdens het toernooi stond er gratis ranja klaar en na afloop kregen alle spelers en begeleiders een ijsje.

Vele tientallen liters ranja en ongeveer 450 ijsjes werden uitgedeeld. Ook onze hamburgertent werd goed bezocht.

Al met al een super geslaagde dag voor iedereen.

We hebben dan ook vele complimenten ontvangen, waarvoor hartelijk dank!

De organisatie bedankt alle deelnemers voor hun positieve en sportieve bijdrage!

Tevens gaat er een groot compliment uit naar alle vrijwilligers en scheidsrechters die deze dag mogelijk hebben gemaakt.

Aanstaande zaterdag 8 juni is het de beurt aan de JO8 t/m JO11 categorie. Hier komen maar liefst 45 teams aan de aftrap.

Via deze link kunt u informatie krijgen en het toernooi volgen: https://www.tournify.nl/live/svbojo8tmjo11toernooi2019

de toernooicommissie

Hosting is gesponserd door Spothost