SVBO 2 ongeslagen kampioen

SVBO 2 is afgelopen zondag ongeslagen kampioen geworden in de reserve 3e klasse. Voor het eerst in 3 jaar tijd heeft SVBO weer een 2e elftal, maar dat moest dus beginnen op een 3e klasse niveau. Eigenlijk, gezien de talentvolle spelersgroep, een niveau te laag. SVBO 2 beschikt over veel talentvolle spelers die het afgelopen jaar uit de JO19 groep is gekomen, of enkelingen van SVBO uit de selectie van vorig jaar en een aantal spelers van buitenaf.

Tegenstander Schoonebeek 2 was het slachtoffer en werd met 8-0 verslagen, waardoor de overgebleven concurrent Germanicus 3 SVBO niet meer in kan halen. SVBO heeft tot nu toe 2x gelijk gespeeld, uit bij Hodo en uit bij Germanicus. De andere 21 wedstrijden werden gewonnen. 5x werden er zelfs de dubbele cijfers gehaald. Thuis was SVBO ijzersterk. Dat bezorgde SVBO dus op dit moment al 163 doelpunten. Vaak was het in die wedstrijden zo, wanneer het verzet eenmaal was gebroken, dat SVBO ook razendsnel uitliep naar een hoge score.

Niet alleen de selectie was sterk. Ook dit seizoen kon er weer geteerd worden op enkele JO19 spelers en zelfs een JO17 speler die vooral na de winterstop het 2e elftal hebben geholpen!

Het team, onder leiding van Jos Wiersum, Herman Benes en Gerard Jansen gaat volgend seizoen dus acteren in de reserve 2e klasse. Ook hier zal de doelstelling weer het kampioenschap zijn, want SVBO wil zo snel mogelijk weer terug naar het hoogste niveau waar het vroeger al jaren in speelde.

Spelers en begeleiding, van harte gefeliciteerd!