Leven in de brouwerij bij SVBO!

Aanstaande donderdag is de sponsorloop. Elke jeugdspeler zal zoveel mogelijk geld in zamelen voor de vereniging. Uiteindelijk zal dit geld geïnvesteerd worden in diezelfde jeugdspelers. Om de sponsorloop wat spannender te maken zijn er op het parkoer enkele obstakels geplaatst. Zodat het niet simpelweg rondjes lopen is, maar de kinderen er echt iets voor zullen moeten doen! 18:00 tot 20:30.

Vrijdag is de voorjaarsbingo. Zoals ieder jaar zijn er weer leuke prijzen te verdienen. Wees er bij! Aanvang 19:30.

Zondag speelt het eerste thuis tegen V.V. Emmen. SVBO is nog in de race voor een nacompetitieplek, al zitten hier wel wat haken en ogen aan. V.V. Emmen doet volop mee in de titelstrijd en heeft het kampioenschap in eigen hand. Na de wedstrijd zal er live muziek in de kantine zijn! Wedstrijd start om 14:00.