MENU
Terug

Marbella verslag (3)

Op naar huis!

Vandaag de laatste dag! Er is natuurlijk weer van alles gebeurt. Alleen als eerst stond er nog een rekening open voor onze altijd goedlachse leider, Johnny Mensen. Zondagmiddag een middagdutje die volledig uit de hand liep tot de volgende ochtend 8 uur. Het missen van een ontbijt of avondeten wordt natuurlijk niet onbestraft gelaten. Vanmorgen vroeg tijdens het ontbijt kwamen John G, Jeroen en Max niet opdagen. Met 4 man dus vanmorgen vroeg in de zee. 


Terug naar gisteravond, want daar vond de traditionele afsluiting plaats in Lounge bar Hestia. Dankzij een aantal sponsoren, waarvoor dank, werd de avond afgesloten onder het genot van enkele drankjes. Daarnaast prachtige muziek, onder leiding van Davy Wessels werden alle teksten luidruchtig meegezonden. Een groot feest! Eenmaal toen het feest was afgelopen ging met, iets minder luidruchtig, richting het hotel.

Vanmorgen dus de laatste activiteit van vandaag. Wederom een boulevard wandeling, nu olv trainer Mark Benes. Al hadden velen de moeite om hem bij te houden, behalve de twee andere trainers, Jos Wiersum en hoofdtrainer Hegeman. Je kunt er dus van spreken dat de trainers het goede voorbeeld hebben gegeven en conditioneel nog sterk zijn. Zoals gezegd, het tempo van Benes lag aardig hoog en nadat hij klaar was met de wandeling, duurde het 3 minuten voor pas de eerste speler kwam. Dat was Dylan Wessels, de meest fitte speler die er nog was. De rest kwam daarna speler voor speler binnen.

Om 12 uur werd er uitgecheckt bij het hotel. Waarna de meesten nog even het stadje zelf in gingen. Om 16.00 uur het laatste buffet bij Hestia. Straks de vliegtuig in en daarna met de bus richting het mooie Barger Oosterveld. Waar we volgens schema rond kwart voor 3 zullen zijn. 

Mocht je je vervelen, wat let je...

Namens de Marbella commissie. Gracias! 
Complimenten voor de organisatoren. Yme die alles heeft gepland samen met Hestia trainingskampen!

Hosting is gesponserd door Spothost