Marbella verslag (2)

Dag....? Maandag! Het is even bijkomen. Nog steeds van slag van de wereldgoal van Jonny Koops een dag eerder. Het blijkt dat de scouts van Malaga FC hier ook lucht van hebben gekregen en zich niet bedachten om gelijk maar een wedstrijd te bezoeken.

Na een rustige nacht gingen de mannen van Marc Hegeman op pad voor een strandwandeling. Prachtige dingen gezien die de Spanjaarden daar op het zand hadden gemaakt.

Middageten gedaan en daarna in de bus naar Estepona, ook een plaats ergens in Spanje. Daar stond de oefenwedstrijden op het programma tegen DZOH. Een fantastische pot. Ondanks de zware trainingen ging SVBO vel/fel van start. Gelijk al een snoeihard schot van Twan Waidijk, strak in het vangnet. Gelukkig waren die best hoog. SVBO drukte door. Twan Waidijk een bal met buitenkant rechts op Edfrin Silvania, maar die kopte op de lat. Toch viel de 1-0. Uit een hoekschop van Silvania kopte Kuper de bal binnen. 1-0. Dzoh leek wakker geschud en ging op jacht naar de gelijkmaker, maar het eerste schot werd door Ebeltjes gepakt. Ook Max en Max, beide met een DZOH verleden wilden zich natuurlijk even laten zien. Dat hebben ze ook gedaan. Ze stonden op het veld.

1-0 was ook de ruststand. Na een pauzehap, een lekker stukje Drentse droge worst, geregeld door Geert Fuhler, kon SVBO er in de 2e helft tegenaan. Dat ging gelijk goed. René Wolbers trof de paal. Maar. Na het inbrengen van Umuma, Potze, Hoogenboom en Grummel eist DZOH niet meer wat ze overkwam. Larry wist te scoren, maar stond buitenspel. Dus ging het feestje niet door. Koops passeerde een tweetal spelers in een soepele beweging, maar zijn crosspass belandde over de achterlijn. Heel simpel, als er wel iemand stond, was het een fantastische pass.
SVBO kwam op 2-0. Wederom een assist van Twan Waidijk en oog in oog met de DZOH doelman wist Ronald Gerdes te scoren. DZOH kreeg nog 1 kans, Ebeltjes werd gepasseerd, maar Scholtens redde op de lijn. Hier kwam SVBO even goed weg dat Scholtens gewoon vergat aan te sluiten en per ongeluk op de  goede plek stond. Het slotwoord was aan Tom Jeuring. Hij werd op het middenveld neergezet. Kwam mee op. Heijnen legde de bal klaar en Jeuring schoot de bal strak in de verre hoek. 3-0 en de wedstrijd was beslist. Ondanks vele pogingen van linksback Potze, die vaker linksbuiten stond, trof SVBO dus geen doel.
Gelukkig hoefde verzorger Gerard Jansen niet in actie te komen. Waardoor hij lekker met zijn voetjes omhoog kon genieten van de wedstrijd.

Mannen vd wedstrijd vandaag. Jeroen Walda en Sven Schoenmakers. Beiden niks fout gedaan.

Na de wedstrijd ging SVBO op de groepsfoto. En bereidde men zich voor op de laatste avond van dit trainingskamp. Die na het eten bij hestia zal worden afgesloten