MENU
Terug

Marbella verslag

Marbella dag 2! Of 3, tis maar net of je de vrijdag ook meetelt waar eigenlijk geen verslag van is geweest....

In ieder geval de zondag begon goed. Tenminste. Prachtig weer, op tijd ontbijt en 4 die zich hadden verslapen Jeroen, Twan, Max H en Dion. Al lag bij de laatste eerlijk gezegd de schuld bij 'potze' maar dat terzijde.

Die zijn er na de training wel achter gekomen dat verslapen niet moet. 10x sprint van 16 tot 16 op het veld. Plus een verfrissend duikje in de zee.

Ja, ook vandaag had hoofdtrainer Marc Hegeman weer een pittige training op het programma. We zijn hier tenslotte ook om iets te doen!

Een voortreffelijk partijspel, waar vermeld mag worden dat er vandaag niet iemand uit het niets omviel. Ook een partijspel Waarbij er alles aan gedaan werd om onze tegenstander van morgen, Dzoh, flink van de kaart te brengen, want ze waren al op tijd gearriveerd om toch het fantastische spel te komen analyseren. Helaas mistten ze wel de wereldgoal van Jonny Koops en de stift van Stefan Kuper. Hieruit blijkt ook dat onze trainer Jos Wiersum niet alleen een goede trainer is, maar zaterdag liet zien goed te kunnen keepen. En zondag ook nog eens liet zien over een geweldige kwaliteit te hebben over het vak als assistent scheidsrechter.

Ondertussen had het bestuur plus de sponsoren hun tijd ergens anders aan besteed. Er werd een heuse fietstocht over de boulevard richting het dure Puerto Banus gemaakt. Tussen de Ferrari's en Porsches stonden dan ook alle fietsen. Er werd genoten van de dure jachten en de heerlijke koffie en het prachtige uitzicht.

Toen eenmaal iedereen weer terug was in het hotel ging men op pad naar het voetgolf park ergens in.... Spanje....

Daarin leverde iedereen een uitstekende prestatie, want zelden waren alle 8 de teams zo goed als die van SVBO. Tja, wij kunnen natuurlijk ook best wel wat :)

Uiteindelijke ging iedereen onder het gemiddelde door. Was de belangrijkste prijs er  niet. Maar eigenlijk waar het om ging, de  Sportieviteits prijs voor Team 2 dat onder leiding stond van Henk Wacker. Aangevuld door Herman Benes, Richard Veringa en Dion Hoogenboom. De organisatie was lovend over hoe netjes er voor elkaar werd gewerkt en werd samengewerkt in dit team. Uiteindelijk waren er 3 spelers die hetzelfde aantal punten van 25 hadden gehaald. Best een knappe prestatie. Dat waren Jeroen Walda, Max Vestering en Lennon Ebeltjes. Daarna werd er gekeken naar de moeilijkste holes wie daar het beste had gescoord, waardoor de 'top3' die er eigenlijk qua punten evenveel hadden er als volgt uit:

3 Jeroen Walda
2 Max Vestering
1 Lennon Ebeltjes, die voor zijn overwinning samen met zijn team bestaande uit Robert Potze, Ronald Gerdes en Berend Keuter een heerlijke fles champagne kreeg.

Na een herstelperiode kon het team aanschuiven bij het avondeten dat zo nog plaats moet vinden en vanavond dus weer op tijd in bed voor de wedstrijd van morgen tegen DZOH!

Bis morgen!

Hosting is gesponserd door Spothost