Aanmelden voor Tarteline Schuttorf cup 2019

Beste ouder/verzorgers,

Bedankt voor de grote opkomst bij de informatieavond over de Tartline Schuttorf Cup 2019 op 15 oktober!

Zoals inmiddels bekend, gaan we met alle JO13 en JO15 teams naar een internationaal toernooi in Schuttorf (Duitsland) van 14 t/m 16 juni 2019.

De aanmeldingen stromen inmiddels binnen, maar nog lang niet iedereen heeft zich aangemeld. Of nog niet aan ons laten weten dat ze helaas niet meegaan.

We willen alle JO13 en JO15 leden, trainers/begeleiders oproepen om zich voor 1 november aan te melden via onze website. De kosten hiervoor zijn € 100,= per kind/trainer/begeleider. We verzoeken u om dit zo snel mogelijk naar ons over te maken, maar uiterlijk voor 1 februari 2019. Het rekening nummer staat op de speciale Tartline Schuttorf Cup 2019 pagina op onze site.

Wij moeten nl. zsm onze teams aanmelden in Duitsland om zeker te zijn van deelname en hiervoor een aanbetaling doen.

Let even op dat je alle vakjes invult en als het goed gegaan is, ontvang je een bevestigingsmailtje.

Als er vragen zijn, dan kunt u terecht bij Marcel Sulmann, of via internationaaltoernooi@vvsvbo.nl

De organisatie.