MENU
Terug

Jullie waren fantastisch!

De puinhopen van het Voetbalfeest zijn inmiddels weer grotendeels verdwenen. Ons mooie sportpark verrijst langzaamaan weer. We zijn een week verder en ik mag met trots zeggen dat het nagenieten nog steeds gaande is. 

Samen met de andere partijen zoals de beveiliging, de hulp van Buurtsupport en de toiletjuffrouwen, maar bovenal met onze eigen vrijwilligers hebben we weer een geweldig Voetbalfeest neer weten te zetten. 

We kunnen terug kijken op een geslaagd voetbaltoernooi met 25 geweldige teams. Daarnaast kunnen we ook spreken van twee geweldige feestavonden met medewerking van DJ Roy, de Dragon Girls, Jannes, Bouke, Ancora en John. 

De komende periode zullen we alles evalueren en hopen we volgend jaar een nog mooier evenement neer te kunnen zetten, alhoewel we ons ook beseffen dat het niet makkelijk zal zijn om deze editie te overtreffen.

Via deze weg willen we onze sponsoren, de teams, samenwerkende partijen en uiteraard onze geweldige vrijwilligers bedanken!

Voor de insiders: soms is de wc-pot je beste vriend; ook watermeloenen kunnen kwaadaardig zijn; het mysterie van de te vroege wekker wordt ooit nog wel opgelost; slaapwandelende prullenbakken zijn vervelend... Ach, een Geel-Zwart hart is gedeelde smart. Je was niet de enige waarschijnlijk.

Dames en heren, JULLIE WAREN FANTASTISCH!!! Bedankt en tot volgend jaar!

Namens de organisatie
Mark Siekman - voorzitter SVBO Voetbalfeest