MENU
Terug

Jannes, Ancora en Bouke op SVBO Voetbalfeest

Op 22, 23 en 24 juni zal het SVBO Voetbalfeest voor de zesde keer plaatsvinden. Het meerdaags toernooi, met bijbehorende feestavonden, is uitgegroeid tot een heus evenement. Maar liefst 25 teams uit het hele land zullen in dit weekend het toernooi afwerken. Op vrijdag 22 en 23 juni staan er weer twee gigantische feestavonden op het programma. Vorig jaar mochten we op de vrijdag ruim 800 mensen begroeten en op de zaterdag ruim 1.400. Dit jaar hebben we weer een prachtige line-up en we verwachten dan ook weer veel bezoekers. De feestavonden zijn voor iedereen toegankelijk.

Op vrijdag DJ Roy de muzikale omlijsting verzorgen. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom. Een hele gezellige avond met een verrassing staat op het programma.

Zaterdag staat de Holland Party op het programma. Jannes, Bouke, Ancora, John en DJ Roy zullen er weer een knalavond van maken.

Jannes behoeft natuurlijk geen intro. De Koning der Piraten zong vorig jaar zelfs het Gelredome vol. Net als de voorgaande drie jaren, slaat hij ook dit keer Barger-Oosterveld niet over. Van ‘Zweven op de wind’ tot aan ‘Ga maar weg’, Jannes zal de handjes weer hoog in de lucht krijgen.

De driemansformatie Ancora scoorde de laatste tijd behoorlijke hits. Met hun ferme, krachtige zeemansliederen zetten ze elke feesttent op z’n kop. Ze omschrijven het genre als moderne pop met shantymuziek. Nummers als ‘Door storm en woeste regen’ en ‘Calypso’ zullen dan ook niet ontbreken.

Bouke is in de regio Emmen natuurlijk heel erg bekend. Eerder scoorde hij hits met Nederlandstalige nummers als ‘Kus me’, ‘Verlangen naar jou’ en ‘Ik wil je’. Tegenwoordig ligt de focus op het Engels, maar niet minder succesvol. Met ‘Julie’, ‘I cry’ en zijn nieuwste hit ‘Turn back time’ pakt hij het publiek in.

John is een echte jongen uit de regio en zal in het begin van de avond de stemming er in brengen met heerlijke meezingers van bekende artiesten.

DJ Roy zal tussen de nummers door het dak van de tent draaien. Met meer dan 15 jaar ervaring is hij nog steeds 1 van de meest geboekte dj's van Nederland en draait hij nog steeds gemiddeld 4 dagen per week in het hele land. Hij werd dan ook niet voor niets gekroond tot Beste Party DJ van Nederland.

Kaarten kunnen gekocht worden via https://www.eventics.nl/event/holland-party-2018. In de voorverkoop kosten ze € 7,50. Aan de kassa € 12,50. De kaartverkoop is inmiddels gestart. Wees er snel bij!