Lammert Kort overleden

Vanmorgen bereikte ons het trieste bericht dat Lammert Kort ons plotseling is ontvallen. Lammert, onlangs 73 jaar oud geworden, was tot aan zijn overlijden nog steeds actief als vrijwilliger bij SVBO. Zo maakte hij de kleedkamers schoon, hielp mee bij het onderhouden van de accommodatie en was assistent scheidsrechter bij Zaterdag 3 en Zondag 2.

Lammert was al vele jaren vrijwilliger en werd dan ook enkele jaren terug onderscheiden als 'Lid van Verdienste'. Een oorkonde waar hij zichtbaar trots op was, samen met de teams waar hij actief was. Getuige de oorkonde en foto's die op een prominente plaats in zijn woonkamer hingen, mogen we wel zeggen dat Lammert hier ook zeer trots op was. Een rasechte SVBO'er is heen gegaan.

Via deze weg willen we eenieder dan ook op de hoogte stellen van zijn overlijden. We wensen familie, vrienden en uiteraard onze SVBO'ers veel sterkte toe met dit verlies.

Aanstaande dinsdag vindt de condoleance plaats van 19.00 uur tot 19.30 uur in het uitvaartcentrum van Monuta aan de Weerdingerstraat in Emmen. Woensdag zal er een dienst worden gehouden om 14.00 uur in hetzelfde uitvaartcentrum. Daarna zal de uitvaart in besloten kring plaatsvinden.