Bezoek aan Stadion Feyenoord (De Kuip) door SVBO Onder 15 en SVBO Onder 13

Beste spelers en ouders/verzorgers,

De activiteitencommissie is druk bezig met het regelen van allerlei activiteiten. Bij deze willen we jullie even op de hoogte stellen van onderstaande activiteit:

Bezoek aan Stadion Feyenoord (De Kuip) door SVBO Onder 15 en SVBO Onder 13

- Datum: 13 januari 2018
- Stadiontour door De Kuip + bezoek Feyenoord museum
- Bezoek aan Varkenoord (accommodatie jeugd Feyenoord) waar we (bij gelegenheid) een wedstrijd van Feyenoord Onder 19 of Onder 17 gaan kijken

We zullen die dag vertrekken rond 08.30 uur en weer terug komen rond 18.00 uur. Door een bijdrage van de Stichting SVBO Jeugdtoernooi en de club kunnen de kinderen mee voor slechts € 15 per persoon.

Opgeven
Je kunt je opgeven via de website. Daar meld je je aan. Kijk voor meer informatie op www.vvsvbo.nl. Bij de agenda word je doorverwezen naar de aanmeldingspagina. Mocht je mee gaan, zal er € 15 bij een eerstvolgende contributieronde van het bij ons bekende rekeningnummer worden afgeschreven.

De activiteit kan pas doorgaan als er zich minimaal 45 kinderen hebben aangemeld. Aanmelden kan tot 15 december 2017.

Met vriendelijke groet,

Activiteitencommissie SVBO