Inschrijving SVBO Voetbalfeest 2018 geopend

Meerdaags SVBO Voetbalfeest (JO19/JO18/JO17/JO16)
22 juni t/m 24 juni 2018

Vorig jaar organiseerde de stichting Jeugdvoetbal v.v. SVBO van v.v. SVBO voor de vijfde keer een meerdaags jeugdtoernooi voor JO16 t/m JO19. Dat het een geweldig weekend was bleek wel uit de vele positieve reacties van de deelnemers en een recordaantal bezoekers in de feesttent.

Teams komen op vrijdagavond aan op het Sportpark van v.v. SVBO en spelen op zaterdag en zondag hun wedstrijden. De opzet is om elk team minimaal 3 wedstrijden per dag te laten spelen.

In dit weekend zullen maximaal 26 teams gaan deelnemen aan dit toernooi. Het meerdaagse toernooi zal plaatsvinden op 22-23-24 juni 2018. Elk team speelt zowel op de zaterdag als zondag. Er kan ingeschreven worden voor de JO19 en JO17 poule. Teams van alle niveaus zijn welkom op het toernooi. Wel worden teams zo veel mogelijk in poules ingedeeld waarbij ze tegenstanders van een vergelijkbaar niveau treffen.

Er wordt een compleet voetbalweekend aangeboden. Daarbij horen natuurlijk de voetbalwedstrijden. Daarnaast wordt er gezorgd voor een ontbijt op de zaterdag- en zondagmorgen. Ook wordt er op zaterdagavond een warme maaltijd aangeboden. Verder is er gezorgd voor slaaptenten en sanitaire voorzieningen. Ook is er een avondprogramma in de feesttent.

Klik hier voor meer informatie!

Klik hier voor het aanmeldingformulier!

Gepubliceerd op