De vrijwilliger: Hilda Matena

Naam: Hilda Matena

Burgerlijke staat: Vrij

Werk: Keihard werkende voorvrouw in de schoonmaak bij Holdert.

Hoe ben je in aanraking gekomen met SVBO? Mijn toenmalige vriend was tweede keeper bij SVBO.

Wat is/zijn je vrijwilligersfunctie(s)? Ik sta in de keuken/Bikbar en doe samen met anderen de inkoop. Tot voor kort was ik ook lid van de activiteitencommissie. Die ondersteun ik nog wel.

Karakter: Vrolijk, soms opvliegend, actief.

Goede eigenschappen: Probleemoplossend vermogen, vriendelijk.

Slechte eigenschappen: Als ik je niet mag… Ik kan moeilijk nee zeggen. Soms heb ik wel een kort lontje.

Favoriete drankje: Bier.

Favoriete eten: Chili con carne of macaroni met ham en kaas. Oude kaas vind ik ook heerlijk.

Favoriete tv-programma(‘s): Ik vertrek, We zijn er bijna, De wereld rond met 80-jarigen, Utopia, Chantal blijft slapen, Vampire diaries.

Andere hobby’s: Sinds kort orchideeën kweken. In de tuin frummelen.

Hoe ziet jouw ideale vakantie er uit? Aan zee of op de camping met kinderen en vrienden.

Met welke bekendheid zou jij één dag willen ruilen en waarom? Met Bill Gates. Ik heb nog wel een paar goede doelen waar hij zijn geld aan kan geven.

Met welke SVBO’er zou jij één dag willen ruilen en waarom? Met Mark Siekman. Ik ben wel benieuwd hoe zo’n schooldag van Mark er uit ziet.

Keuzes… Leg uit wat je kiest en waarom.

Iedereen hoort wat jij denkt of jij hoort wat iedereen denkt

Ik hoor wat iedereen denkt. Dan kom ik er achter of sommige mensen inderdaad zo zijn zoals ik denk dat ze zijn.

Dat je mensen kunt besturen met je geest of dat je in de toekomst kunt kijken

Mensen besturen met hun geest. Ik wil sommige mensen wel eens hele andere dingen zien doen dan dat ze normaal doen. Sommige mensen kan ik dan ook van hun luie reet af krijgen.

Puppy of kitten

Puppy, momenteel wordt ik gek van die katten van mij.

Gehaktbal of een patatje

Gehaktbal, die vind ik gewoon lekkerder.

Op vakantie naar Hawaï of Alaska

Hawaï, heerlijk aan het strand.

Geel of zwart

Geel-zwart natuurlijk!