MENU

Lidmaatschap/Overschrijving

Lidmaatschap/Overschrijving

Het einde van het voetbalseizoen nadert. Een periode waarin veel spelers overschrijving aanvragen of een lidmaatschap willen starten/opzeggen. Hieronder kort de procedure:

Nieuwe leden

Indien er voor het eerst een lidmaatschap wordt aangegaan (dus niet eerder bij een andere club gespeeld), kan het formulier via de jeugdcommissie of ondergetekende worden verkregen. Als het gaat om jeugdspelers, zien we graag dat zij zich eerst melden bij de jeugdcommissie (bijvoorbeeld via jeugdcommissie@vvsvbo.nl). Senioren/dames kunnen zich melden via ondergetekende.

Overschrijving naar SVBO

Spelers die van een andere club naar SVBO toe willen, kunnen dit op de volgende wijze doen:

Jeugdspelers: contact via de jeugdcommissie en het aanmeldingsformulier voor 14 juni inleveren. Het aanmeldingsformulier krijg je via één van de jeugdcommissieleden.

Senioren/dames: contact via seniorencoördinator (Mark Siekman) en het aanmeldingsformulier krijg je via hem.

Overschrijving van SVBO naar andere club

Bij de nieuwe club dien je je aan te melden voor 14 juni. Zij gaan dan een aanvraag tot overschrijving indienen bij de KNVB. Vervolgens moet je alle in bruikleen zijnde spullen inleveren bij de leider/trainer. Eerder wordt er geen akkoord gegeven voor overschrijving. Opzegging van het lidmaatschap gaat dan automatisch

Beëindiging lidmaatschap

Indien je het lidmaatschap wilt beëindigen, dien je het wijzigingsformulier uit te printen en in te vullen. Deze vind je op http://vvsvbo.nl/lidmaatschap. Dit formulier dient voor 30 juni te zijn ingeleverd, anders wordt het lidmaatschap automatisch met één seizoen verlengd.

Wijzigingen doorgeven

Via het wijzigingsformulier kun je wijzigingen in bijvoorbeeld NAW-gegevens of betalingsgegevens doorgeven. Deze vind je ook op http://vvsvbo.nl/lidmaatschap.

Namens bestuur en ledenadministratie

Mark Siekman

mjsiekman@hotmail.com

Tel.: 0624138892

Gepubliceerd op