SVBO o15 verliest de laatste competitiewedstrijd

De laatste competitiewedstrijd al weer. 6 Mei….. Hoe verzinnen ze het. MSC thuis. Uit wisten we 2x te scoren. Al deden zij dat toen 11 keer… Vandaag wilden we toch wel sportieve revanche.

Helaas begon de wedstrijd niet goed, want al snel uit een hoekschop kwam MSC op voorsprong. Daarna kregen we wel een mooie kans. Na een goede actie van Niels, legde hij de bal terug op Boy, die schoot helaas naast. Aan de andere kant viel al snel de 2-0. Toch kregen we weer een mooi kansje, na een hoge bal van Levi die werd verlengd door Niels, kwam de bal voor de voeten van Joey, zijn schot werd alleen gepakt door de doelman van MSC. Ook Danny bracht nog éénmaal redding. Maar op de 3-0 had hij geen antwoord. Voor rust viel ook nog de 4e treffer voor MSC.

Na rust begon SVBO toch wat beter. Het werkte hard en vocht voor wat het waard was. Het eerste schotje was van Joey. Toch viel de 0-5 aan de andere kant… Toch liet SVBO het er niet bij zitten. Een mooie steekbal van Niels op Robert. Robert kapte zijn man uit en behield het overzicht, legde de bal terug en Robert Jan schoot binnen. Daarna schoot Robert Jan nog eens, maar dit schot ging voorlangs. MSC scoorde nog aardig de 1-6 binnen. Ook de 1-7 viel nog vlak voor tijd. SVBO probeerde nog wel wat met bijvoorbeeld een Sven die zich voorin ging bemoeien. Ook Niels probeerde het, maar het ging er allemaal niet in.

SVBO verliest met 7-1, maar mag ontzettend tevreden zijn over hoe ze dit seizoen hebben gevoetbald. Vooral de laatste 7 wedstrijden voor vandaag bijvoorbeeld, waren goed en leuk om te zien. 6 overwinningen, 1 gelijkspel. 19 punten. Ook voor de winterstop werden enkele mooie overwinningen geboekt!

De competitie zit er dus op. We hebben nog 2 toernooien te spelen. Wie weet kunnen we daar nog eens prijzen pakken!

Gerelateerd aan: SVBO JO15-1

Gepubliceerd op