JO8, JO9, JO10 en JO11

Toernooi link:

Tournify link voor JO8 t/m JO11 toernooi

Beste voetbalvrienden,

Hierbij nodigen wij uw vereniging van harte uit om deel te nemen aan het:

SVBO JO8, JO9, JO10 en JO11 toernooi op zaterdag 8 juni 2019

De toernooidag valt buiten de KNVB speelkalender en we vragen geen inschrijfgeld.

U kunt uw teams aanmelden via het aanmeldformulier op deze website, of via:  toernooicommissie@vvsvbo.nl

We houden een inschrijftermijn aan van 1 maart 2019, maar houd er rekening mee dat afgelopen jaar het toernooi medio januari al was volgeboekt en dat we veel teams hebben moeten teleurstellen helaas.

Wilt u aangeven in welke klasse de teams spelen, zodat we de teams zo veel mogelijk op sterkte kunnen indelen.

De toernooien starten 's ochtends om 9:00 uur en aan het begin van de middag is er voor alle teams een prijs.

Tevens is er voor alle kinderen gratis ranja aanwezig en krijgen alle spelers een ijsje na afloop.

Meer info is te vinden op onze website: www.vvsvbo.nl

We zien er naar uit om uw vereniging en de teams te mogen ontvangen op ons sportpark!

Hopelijk tot  8 juni 2019!

Met sportieve groet,

Toernooicommissie SVBO