Jeugdtoernooien

Beste voetbalvrienden,

Hierbij nodigen wij uw vereniging van harte uit om deel te nemen aan het:

SVBO JO13 en JO15 toernooi op zaterdag 1 juni 2019 en/of.

SVBO JO8, JO9, JO10 en JO11 toernooi op zaterdag 8 juni 2019

De toernooidagen vallen buiten de KNVB speelkalender en we vragen geen inschrijfgeld.

U kunt uw teams via deze website aanmelden, of per mail via:  toernooicommissie@vvsvbo.nl

We houden een inschrijftermijn aan van 1 maart 2019, maar houd er rekening mee dat afgelopen jaar het toernooi medio januari al was volgeboekt en dat we veel teams hebben moeten teleurstellen helaas.

Wilt u aangeven in welke klasse de teams spelen, zodat we de teams zo veel mogelijk op sterkte kunnen indelen.

De toernooien starten 's ochtends om 9:00 uur en aan het begin van de middag is er voor alle teams een prijs.

Tevens is er voor alle kinderen gratis ranja aanwezig en krijgen alle spelers een ijsje na afloop.

Meer info is te vinden op onze website: www.vvsvbo.nl

We zien er naar uit om uw vereniging en de teams te mogen ontvangen op ons sportpark!

Hopelijk tot 1 en/of 8 juni 2019!

Met sportieve groet,

Toernooicommissie SVBO