Club Webshop

De v.v. SVBO Ledenshop

De ledenshop biedt jou als lid van v.v. SVBO de mogelijkheid items uit de unieke clubcollectie aan te schaffen. Onder het kopje ‘Clubcollectie’ zijn de kledingstukken te bestellen die specifiek door jouw club geselecteerd zijn. Behalve de eigen clubcollectie, biedt de Ledenshop ook de mogelijkheid overige items voor je sport te bestellen, onder het kopje ‘Teamwear’ en ‘Accessoires’.

Bij de aankopen die je in de Ledenshop doet krijg je 10% korting en leveren direct voordeel op voor je club. Iedere bestelling draagt bij aan de bonus die jouw club van de kledingsponsor ontvangt. Zo maak je met een aankoop in de Ledenshop dus niet alleen jezelf of iemand anders blij, maar doe je ook iets goeds voor je club!

De Ledenshop is ingericht om het bestelproces van de clubcollectie voor zowel 100%voetbal Emmen als de club en haar leden zo gemakkelijk en eenvoudig mogelijk te maken.

- Levering van je bestelling zonder drukwerk zal verstuurd worden zodat je deze binnen afzienbare tijd thuis bezorgd krijgt.
- Levering van je bestelling met drukwerk vindt plaats via 100%voetbal Emmen. Als je een bestelling plaatst, kun je deze binnen enkele dagen bij de betreffende winkel ophalen. Daar wordt behalve de levering ook de eventuele bedrukking van je teamkleding verzorgd.

Als je vragen of opmerkingen hebt over de Ledenshop, kun je contact opnemen met 100%VOETBAL Emmen of Dennie Harmers.

Wat is er mogelijk en wat zijn de voordelen

- 10% korting krijg je in de webshop voor leden.
- Gratis verzenden van je bestelling.
- Je steunt met de onlinebestelling financieel de vereniging.
- Online via de webshop voor leden je sportkleding bestellen wanneer het jou past.
- Je kunt de clubcollectie van SVBO en/of de Hummelcollectie je bestelling doen met korting.
- Je bestellingen voorzien van bedrukking is ook mogelijk, nadat het gereed is en je een bericht hebt ontvangen kun je het daarna het ophalen in de winkel bij 100%voetbal Emmen.
- Gratis verzenden van je bestelling.

Succes met je bestelling!

Klik hier voor de webshop!