Feestelijke Opening Kunstgrasvelden

21-10-2017 13:00

De kunstgrasvelden zijn bijna klaar. Na maanden van hard werken, begint het eindresultaat zichtbaar te worden. Dit willen we als bestuur en activiteitencommissie zijnde graag met alle leden vieren op zaterdag 21 oktober.

Voor de jeugd (alle jeugd t/m onder 15) zal er een spellenparcours georganiseerd worden. Uiteraard worden hier ook leuke prijsjes aan verbonden. Voor alle jeugdleden hebben we na afloop een prachtige verrassing. Deze kunnen de kinderen op 21 oktober in ontvangst nemen.

Voor de senioren, vrouwen, onder 19- en onder 17-junioren wordt er een mixtoernooi opgezet. Voor hen wordt het na de tijd in de kantine ook nog leuk. Ook zij zullen door ons niet vergeten worden.

Na afloop van deze middag, zal de wethouder de kunstgrasvelden officieel openen. Daarna is er voor leden, supporters, sponsoren en iedereen die SVBO een warm hart toedraagt, feest in de kantine. Daar zal een zanger(es) de avond feestelijk invullen.

Het exacte programma is zo goed als af en zal zo snel mogelijk bekend worden gemaakt. Noteer deze dag vast in uw agenda. We hopen op een grote opkomst om dit heuglijke feit te vieren.