AB Toernooi 2017

Meerdaags A en B Jeugdtoernooi 2017
5e Editie 23 tot en met 25 juni 2017

Klik hier voor het inschrijvingsformulier

Vorig jaar organiseerde de stichting Jeugdvoetbal v.v. SVBO van v.v. SVBO voor de vierde keer een meerdaags jeugdtoernooi voor A en B junioren. Dat het een geweldig weekend was bleek wel uit onder andere de volgende reacties die we per mail en Facebook hebben ontvangen:

Wat een weekend! Helemaal naar de kloten. We hebben een geweldig toernooi gehad bij SVBO. Organisatie SVBO: het was super! Bedankt namens KZC’08 – Gert Hilbrands (leider)

Wat een geweldig feest was het zaterdagavond. Complimenten voor de organisatie en alle feestvierders. Gemoedelijke en gezellige sfeer, geen vechtpartijen o.i.d. Eén en al gezelligheid. Hier kunnen andere organisaties een voorbeeld aan nemen. SUPER BEDANKT!!!!! – Annita Thiele (Jannes-fan)

Teams komen op vrijdagavond aan op het Sportpark van v.v. SVBO en spelen op zaterdag en zondag hun wedstrijden. De opzet is om elk team minimaal 3 wedstrijden per dag te laten spelen.

In dit weekend zullen 24 teams gaan deelnemen aan dit toernooi. Het meerdaagse toernooi zal plaatsvinden op 23-24-25 juni 2017. Elk team speelt zowel op de zaterdag als zondag. Er kan ingeschreven worden voor de A junioren en B junioren poule. Teams van alle niveaus zijn welkom op het toernooi.

Er wordt een compleet voetbalweekend aangeboden. Daarbij horen natuurlijk de voetbalwedstrijden. Daarnaast wordt er gezorgd voor een ontbijt op de zaterdag- en zondagmorgen. Ook wordt er op zaterdagavond een warme maaltijd aangeboden. Verder is er gezorgd voor slaaptenten en sanitaire voorzieningen. Ook is er een avondprogramma in de feesttent.

Voorlopig programma (wijzigingen voorbehouden)

Datum en tijd:

Vrijdag      18:00 uur – 20:30 uur

Binnenkomst teams en inruimen slaaptenten.

Vrijdag      20:30 uur

Opening toernooi in feesttent en feest met DJ

Zaterdag   08:00 uur – 10:00 uur

Ontbijt voor teams volgens schema

Zaterdag   10:00 uur – 17:00 uur

Zaterdag   17:00 uur – 19:30 uur

Maaltijd voor teams volgens schema

Zaterdag   20:30 uur

Feest in feesttent met Drive-in show/artiesten.

Zondag     08:00 uur – 10:00 uur

Ontbijt voor teams volgens schema

Zondag    10:00 uur – 15:00 uur

Zondag    16:00 uur

Prijsuitreiking in feesttent

Tentenkamp
Teams melden zich op vrijdagavond bij de toernooileiding. Deze laat u zien waar uw slaaptent zich bevindt. Alleen spelers en begeleiding die ingeschreven zijn, kunnen blijven slapen. Er wordt gezorgd voor kwalitatief goede tenten. Auto’s en huisdieren worden niet toegelaten op het tentenkamp.

Maaltijden
Elk team heeft de gelegenheid om gebruik te maken van twee keer een ontbijt en één keer een warme maaltijd volgens het schema dat u ontvangt na inschrijving. Hier staat precies wanneer uw team verwacht wordt.

Openbare orde en veiligheid
Omdat het sportpark van v.v. SVBO en de feesttent zich midden in een woonwijk bevinden zijn wij als voetbalvereniging en organisatie extra alert op openbare orde en veiligheid. Daarom is externe beveiliging ingehuurd om alles in goede banen te leiden.

Kosten
Voor het hele voetbalweekend; wedstrijden, slaaptent, maaltijden, toegang tot feesttent, gebruik maken van kleedkamer en sanitaire voorzieningen rekenen wij € 65,00 per speler/leider.

Om een ieder ruimschoots de gelegenheid te geven op tijd weer de thuisreis te aanvaarden is de prijsuitreiking om circa 16.00 uur. Voor alle teams is een prijs beschikbaar.

Klik hier voor het inschrijvingsformulier

De inschrijving sluit op 1 april 2017. Let op! Vol = vol.

Wij hopen uw inschrijving te mogen ontvangen zodat wij als club, stichting, vrijwilligers en natuurlijk u er een geweldig meerdaags voetbalfeest van kunnen maken!

Voor overige vragen kunt u bij ondergetekenden terecht.

Met sportieve groet,

Namens  Stichting Jeugdvoetbal vv SVBO