Over SVBO

Vorig jaar organiseerde de stichting Jeugdvoetbal v.v. SVBO van v.v. SVBO voor de vijfde keer een meerdaags jeugdtoernooi voor JO16 t/m JO19. Dat het een geweldig weekend was bleek wel uit de vele positieve reacties van de deelnemers en een recordaantal bezoekers in de feesttent.

Teams komen op vrijdagavond aan op het Sportpark van v.v. SVBO en spelen op zaterdag en zondag hun wedstrijden. De opzet is om elk team minimaal 3 wedstrijden per dag te laten spelen.

In dit weekend zullen maximaal 26 teams gaan deelnemen aan dit toernooi. Het meerdaagse toernooi zal plaatsvinden op 22-23-24 juni 2018. Elk team speelt zowel op de zaterdag als zondag. Er kan ingeschreven worden voor de JO19 en JO17 poule. Teams van alle niveaus zijn welkom op het toernooi. Wel worden teams zo veel mogelijk in poules ingedeeld waarbij ze tegenstanders van een vergelijkbaar niveau treffen.

Er wordt een compleet voetbalweekend aangeboden. Daarbij horen natuurlijk de voetbalwedstrijden. Daarnaast wordt er gezorgd voor een ontbijt op de zaterdag- en zondagmorgen. Ook wordt er op zaterdagavond een warme maaltijd aangeboden. Verder is er gezorgd voor slaaptenten en sanitaire voorzieningen. Ook is er een avondprogramma in de feesttent.

Tentenkamp

Teams melden zich op vrijdagavond bij de toernooileiding. Deze laat u zien waar uw slaaptent zich bevindt. Alleen spelers en begeleiding die ingeschreven zijn, kunnen blijven slapen. Er wordt gezorgd voor kwalitatief goede tenten. Auto’s en huisdieren worden niet toegelaten op het tentenkamp.

Maaltijden

Elk team heeft de gelegenheid om gebruik te maken van twee keer een ontbijt en één keer een warme maaltijd volgens het schema dat u ontvangt na inschrijving. Hier staat precies wanneer uw team verwacht wordt.

Openbare orde en veiligheid

Omdat het sportpark van v.v. SVBO en de feesttent zich midden in een woonwijk bevinden zijn wij als voetbalvereniging en organisatie extra alert op openbare orde en veiligheid. Daarom is externe beveiliging ingehuurd om alles in goede banen te leiden.