Reglementen

• Gespeeld wordt volgens de regels van de K.N.V.B.
  • Speelduur van de wedstrijd op vrijdagavond 2 x 30 min.
  • Speelduur van de wedstrijd op zondag is 45 min. Dit zonder van speelhelft te wisselen.
  • Het maximaal aantal wissels, toe te passen in één wedstrijd, is onbeperkt.
  • Indien een speler een rode kaart ontvangt, volgt uiteraard een veldverwijdering. Hij moet de rest van de wedstrijd uitzitten buiten de omheining van het speelveld. Indien hij in de eerste wedstrijd een rode kaart ontvangt, is hij automatisch geschorst voor de finalewedstrijden op zondag.
  • Kaarten kunnen worden doorgespeeld aan de tuchtcommissie van de K.N.V.B. Dit is ter beoordeling aan de scheidsrechter.
  • De finale wedstrijden hebben een speelduur van 45 min. Na een gelijke stand, zullen er direct strafschoppen genomen worden.
  • Gelieve op tijd aanwezig te zijn en denk aan uw thuis- en uit tenue.
  • Prijsuitreiking direct na de finale.

Prijzengeld:

1e prijs € 500,-
2e prijs € 400,-
3e prijs € 250,-
4e prijs € 125,-
5e prijs € 75,-
6e to 8e prijs € 50,-

Naast het prijzengeld is er een wisselbeker beschikbaar gesteld voor de winnaar. De winnaar verplicht zich om het opeenvolgende jaar de wisselbeker weer in te leveren en deel te nemen aan ons toernooi.