Voorlopige competitie indelingen jeugdteams

Het seizoen 2018/'19 is op zondag 1 juli formeel van start gegaan. Traditioneel worden in juli als eerste de indelingen voor het nieuwe seizoen bekendgemaakt. De indelingen voor de A- en B-categorie zijn inmiddels beschikbaar en zichtbaar in Sportlink Club en Voetbal.nl.

Een sportieve en spannende competitieopzet staat voor de KNVB voorop bij de indelingen van de competities. Een belangrijk uitgangspunt daarbij is om zo veel mogelijk tegemoet te komen aan de sportieve wensen van de verenigingen.

Veel verzoeken voor komend seizoen zijn gehonoreerd. Maar het kan zijn dat er geen ruimte is in een gevraagde klasse. Of dat een team vorig seizoen kampioen is geworden. In die gevallen kan de indeling ongunstiger uitvallen dan op voorhand gedacht.

Via de secretaris/wedstrijdsecretaris van de vereniging kan tot en met zondag 29 juli via de mail worden gereageerd op de indeling van de B-categorie (senioren, junioren en pupillen).

Voorlopige competitie indelingen jeugd SVBO