René Gerdes nieuwe voorzitter SVBO

In de zoektocht naar een nieuwe voorzitter, is het bestuur uitgekomen bij René Gerdes. René is al jarenlang betrokken bij onze voetbalvereniging. Zo is hij al jarenlang secretaris van de Stichting Vrienden van SVBO. Deze functie laat hij dan ook vervallen en zal zich gaan richten op zijn taken als voorzitter. Hij beschikt over een groot netwerk, mede vanuit zijn bedrijf Orgon. Daarnaast is de goedlachse Gerdes een vertrouwd gezicht binnen SVBO. Dat was ook één van de wensen vanuit het bestuur; een SVBO'er als voorzitter. We hebben dan ook alle vertrouwen in een goede samenwerking.

Ook is de taak van penningmeester ingevuld. Tim Sikkes zal deze functie gaan vervullen per 1 augustus. Tim is ook een bekend gezicht binnen de club. Zo heeft hij de hele jeugdopleiding doorlopen en afgelopen seizoen in Zaterdag 1 gespeeld. Helaas moest hij door een blessure stoppen met het actief voetballen. Gelukkig wil hij zich op een ander vlak gaan inzetten. Naast het feit dat Tim financieel gezien goed onderlegd is, vinden we het als bestuur zijnde ook fijn dat de jongere garde zich in wil zetten voor onze club.

In de eerstvolgende ledenvergadering zullen René en Tim worden voorgedragen als voorzitter en penningmeester. De leden zullen hier akkoord op moeten geven, alvorens ze deze functies officieel mogen bekleden. Tot die tijd zullen zij als interim hun taken alvast oppakken.

Binnen de Stichting Vrienden van SVBO zal ook het één en ander veranderen. Mede door het vertrek van René, is er wat geschoven in de samenstelling van de Stichting. Manfred Plaatje zal de taak van voorzitter op zich nemen.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Bestuur SVBO