Voorlopige indelingen jeugdteams 2018-2019

Deze voorlopige indeling is met grote zorg tot stand gekomen door onze jeugdtrainers, technisch jeugd coördinatoren (TJC) en de jeugdcommissie.

We denken dat we hiermee iedereen zo goed mogelijk hebben ingedeeld bij het team dat op dit moment het best bij het kind past.

Vanaf half mei is het proces rondom de nieuwe teams gestart. Op maandag 5 juni heeft de jeugdcommissie de eerste concept teamindelingen die we van de trainers hebben ontvangen besproken. De jeugdcommissie heeft vragen gesteld en aangegeven waar nog onduidelijkheden en/of onzekerheden waren rondom deze eerste indeling.

Ook kregen we te maken met een grote toeloop aan nieuwe jeugdleden.

De technisch jeugd coördinatoren en de trainers hebben dit beoordeeld en meegenomen om tot de voorlopige indeling te komen.

Op 14 juni heeft de jeugdcommissie samen met de TJC en met een paar trainers het proces rondom de  nieuwe teamindelingen afgerond.

Bij de groepen waar nog spelers bij moeten komen of misschien zullen afvallen, zullen de start van het seizoen en de bekerwedstrijden gebruikt worden om de teams definitief rond te maken.

De overschrijftermijn is inmiddels afgelopen en er zijn nog een paar spelers bij gekomen.

Deze spelers zullen na de zomerstop beoordeeld worden en bij de betreffende teams worden ingedeeld.

Er zullen best vragen en opmerkingen zijn. Deze vragen/opmerkingen graag kenbaar maken via jeugdcommissie@vvsvbo.nl .

Deze indeling wordt in principe niet meer gewijzigd, tenzij daar zeer goede redenen voor zijn.

Met sportieve groet,

De jeugdcommissie